Retourneren

RETOURNEREN

Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkst. Bent u niet 100% tevreden met uw aankoop bij AltijdHandig, stuur het dan binnen 14 dagen na levering terug en wij zullen de waarde van de goederen terugbetalen. Let op: er kan een aftrek van het bedrag plaatsvinden bij waardeverlies, beschadiging van het product of de verpakking.

Hoe kunt u retourneren?
Wilt u een of meerdere artikelen retourneren? Stuur ons dan een bericht via [deze link], onder vermelding van uw bestelnummer en de reden van retour.

Belangrijk:

  • Retourkosten zijn voor de klant.
  • Wij behouden ons het recht voor om een retour (gedeeltelijk) te weigeren indien het buiten de voorwaarden van ons retourbeleid valt.

Voorwaarden retourzendingen: Het product moet in originele staat en, indien mogelijk, in de originele verpakking worden teruggestuurd. Beschadigde producten of producten met gebruikssporen kunnen geweigerd worden. Is uw product beschadigd of incompleet bij aflevering? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Geweigerde zendingen: Weigeren van een zending van AltijdHandig? U bent dan verantwoordelijk voor de originele verzendkosten, eventuele invoerkosten en de kosten voor retourzending. Deze kosten worden afgetrokken van uw terugbetaling.

Klachten: Heeft u een klacht? Mail ons via [deze link] met een beschrijving van uw klacht. In sommige gevallen wordt u gevraagd het product terug te sturen. We nemen binnen 3 dagen contact met u op na het indienen van een klacht.

Terugbetaling: Het kan tot 7 werkdagen duren voordat u uw geld terugkrijgt van een goedgekeurde retour. De terugbetaling zal plaatsvinden via dezelfde betaalmethode als waarmee u heeft betaald.

Gratis retourneren & ruilen: Helaas bieden wij geen gratis retourneren. Ook ruilen is niet mogelijk. Wilt u een andere maat of kleur, dan kunt u het product retourneren, uw geld terugkrijgen en een nieuwe bestelling plaatsen op de webshop.